Written by: MARINA MIXAHLIDOU on 3 Φεβρουαρίου, 2018
Δεν έκρυβαν απολύτως καμία έκπληξη οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την αποστολή του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ήταν αναμενόμενο να αφήσει εκτός ο Ισπανός τεχνικός τον Νίκλας Χουλτ, καθώς ο Σουηδός μπακ δεν έχει προλάβει να κάνει παρά μόνον τρεις προπονήσεις στα Σπάτα.
Επίσης αναμενόμενο ήταν να χωρέσει ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ενώ ο Χιμένεθ πήρε στην αποστολή συνολικά 19 ποδοσφαιριστές. Κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να “κόψει” έναν την τελευταία στιγμή.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.
Photo credits: Eurokinissi
Be the first to comment here.